Ordförande har ordet

Som ny ordförande i Destination Glada Hudik, vill jag gärna dela lite viktig information . Destination Glada Hudik är en förening bestående av företag som arbetar för att göra Hudiksvalls kommun attraktiv och det självklara valet för besökare och turister . Vi skall skapa förutsättningar för besöksnäringen i hela kommunen att kunna utvecklas på en av de snabbast växande marknaderna – Turismen . För att möta hemester och swemester besökare kommer vi etablera 4 bemannade mötesplatser , vilka även blir officiella info points . Dessa platser blir bemannade av ungdomar , elever från Bromangymnasiet, och sommarjobbare . Vi samarbetar självklart med kommunen ( Visit glada Hudik) och lokala utvecklingsgrupper i denna etablering . Vi kommer dessutom ta fram ett sommarmagasin ( pm för prislista) , eller kontakta Stocka Publishing på telefon 076-810 84 38 . Mer info om vårt arbete kommer löpande .
/ Peter Weider