Styrelsen

Peter Weider
Ordförande

Egen företagare med engagemang i
Hudiksvalls Bygderåd, Villaägarna, Jägarförbundet och moderaterna Hudiksvall.

Erik Hedberg
Vice ordförande

Äger och driver Strandpiren.

Marie Sandehult
Sekreterare

Delägare i Enångers Bed and Breakfast. Även aktiv i Bygdegårds-rörelsen, både lokalt och på distriktsnivå. Brinner för att göra skillnad och se till att det händer saker. Vill få fler att upptäcka vår fantastiska del av Sverige.

Satu Saarisilta
Kassör

Catherine Wennberg
Ledamot

Driver Lin & Lo Turismutveckling – din lokala guide och researrangör i Hälsingland, sedan 2008. Även projektledning och konsultering. Brinner för utveckling inom kultur och natur! Även ideell inom Hudiksvalls och Hälsinglands Orienteringsklubb .

Marie Myrlund
Ledamot

Egenföretagare inom restaurangbranschen sedan 19 år tillbaka. Driver Waynes Coffee i Hudiksvall.

Jenny Mangseth
Ledamot

Jag driver Jennys sedan 2015 med salvtillverkning för djur och människor och driver musikcafé på sommaren.
Jag brinner för min by Silja och vill sätta den på kartan, få människor att hitta hit och bygga upp en turistmiljö med vandring, cykling mm. Jag vill att få människor att må bra och upptäcka hur vackert det är i Hudiksvalls kommun.

Magnus Gustafsson
Ledamot

 

Ingemar Sandehult
Suppleant

Min ambition är att  vi kan lyfta turismen i Hudiksvall så att vi får fler besökare som stannar längre, har trevligare, spenderar mer pengar och som sprider budskapet att till Hudiksvall ska man resa för rekreation, arbete, utbildning och boende.

Per-Anders Nilsson
Suppleant

Jag vill lyfta fram Dellenbygden som en pärla för turister och utöka samarbetet mellan föreningar, företag och fastboende för att göra bygden än mer attraktiv att bo och verka i. 1995 startade jag “Svantes stugor” och har lång erfarenhet av besökande turister som gärna återkommer.

Ida Danielsson
Suppleant

Glad inflyttad projektledare och folkhälsovetare som verkligen ser potential i denna fantastiska destination . Jag gillar att få saker att hända och vurmar för samverkan i alla former .

Janne Skoglund
Suppleant

Valberedning

Mats Svensson sammankallande
Bengt Lilja

Revisorer

Per Lennart Larsson, revisor
Jan-Åke Malmqvist, suppleant